Вече знаем   кога ще е на екран  документалния филм за

...
Вече знаем   кога ще е на екран  документалния филм за
Коментари Харесай

Селена Гомес в нов документален филм

Вече знаем   кога ще е на екран  документалния филм за Селена Гомес. Суперзвездата неотдавна разкри, че Apple TV+ работят по продукция със заглавие Selena Gomez: My Mind & Me.

Тази вест скоро бе последвана и от тийзър за кино лентата, който Гомес пусна в обществените канали. „ Моят разум и аз. Понякога не се разбираме и става мъчно да се диша… Но не бих трансформирала живота си. Излиза на 4 ноември @appletvplus @alekkeshishian. “,  написа под поста на певицата.
 Плюс приказки за лека нощ 21 септ 2022 | Битката за изборите в България рядко е поставяла пред гласоподавателите толкоз мощно контрастиращи прочити...
Клипчето включва бързо преминаващи облици на Гомес, преживяваща разнообразни страсти,  и приключва с мигащ надпис „ Всеки мирис е пробив “.

 
               

Режисиран от Алек Кешишян („ Мадона: Истина или предизвикателство ”), филмът би трябвало да открие идния фестивал  на 2 ноември преди международната си премиера.

А  в програмата на фестивала филмът е разказан по този начин: „ След години в светлината на прожекторите Селена Гомес реализира немислим триумф. Но тъкмо когато доближава нов връх, непредвиден поврат я повлича в мрака. Този неповторимо недопечен и съкровен документален филм обгръща нейното шестгодишно пътешестване в нова светлина. ”

 
               

 Selena Gomez: My Mind & Me е  само един от многото телевизионни планове, с които певицата жонглира тази година. Тя взе участие и в неотдавна завършилия втори сезон на Hulu's Only Murders in the Building дружно със Стив Мартин и Мартин Шорт. Пусна сезон 4 на Selena + Chef на HBO Max и сега работи по римейк на класиката с Мелани Грифит от 1988 година " Работещо момиче ".

По-рано този месец тя се завърна към музиката, като си партнира с Rema за ремикс на неговия сингъл “Calm Down ” и оказа помощ на нигерийския музикант да вкара първия си запис в Billboard Hot 100.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР